Opbrengst kunstverkoop voor Viae Vitae op Geef

Beeldend kunstenaar Stephan Konings presenteert op 27-28-29-30 december zijn werk op de kunst beurs “This Art Fair”. (Locatie:  De Beurs van Berlage te Amsterdam,stand 07 ) 
Hij heeft o.a. 30 mini schilderijtjes gemaakt die voor 300,- euro verkrijgbaar zijn, hiervan gaat 200,- naar de stichting Viae Vitae en u ondersteunt hiermee de bouw van een 2e kindertehuis.
 
U bent van harte welkom.
Stephan Konings over zijn werk;

Mijn werk is intuïtief, ik werk vanuit lichaamsbeweging en de toevalligheden die het materiaal oplevert. De suggestieve beelden die zo ontstaan werk ik zorgvuldig uit. Omdat ik vanuit mijn lichaamsbeweging werk zijn de werken vaak van monumentaal formaat. De beelden die ontstaan zijn niet willekeurig; ten eerste is een mens een “betekenisgever”, mijn perspectief, emotie, doen-en-laten, werkt door in mijn motoriek. Ten tweede selecteer ik de ontstane beelden en stuur ze bij.Ik probeer zo mijn beelden van een betekenisvolle lading te voorzien. In mijn laatste werk gebruik ik metaalpoeder op een donkere ondergrond. Hierdoor ontstaan licht-, en ruimtelijke-effecten. In de schilderijen komen abstracte vormen naar boven drijven. Het is eigenlijk een soort intuïtieve bijvangst. De beelden zijn niet willekeurig, maar toch is het “bijvangst” omdat wanneer ik gericht zou jagen op deze beelden, het resultaat vaak bedacht, ongeïnspireerd en illustratief over komt. Het blijft zo dus altijd kwestie van dicht bij mijzelf blijven, goed kijken, selecteren en bijsturen. Ik voorzie de schilderijen van een laag epoxyhars omdat dit het werk een hermetisch karakter geeft; de beschouwer houd ik zo een beetje op afstand. Het verhoogt de intrigerende werking van de schilderijen.